Ce să aștepți de la consultația iridologică

Consultatia iridologica urmareste sa evalueze starea organismului, culege informatii relevante despre starea de functionare a organismului, ajuta medicul si pacientul sa identifice problemele de functionare care trebuie corectate.

Procedura de examinare in consultatiile iridologice se desfasoara astfel:

1.Vizita Initiala la cabinet dureza intre 45 min si 1 ora.

2. Se face o poză pentru fiecare iris

3.  Evaluarea Iridologică: persoana evaluată are posibilitatea să clipească oricând are nevoie. Se vor utiliza o lupă si o sursă de iluminare a ochiului. Lumina va fi focalizată din lateral. dinspre tâmplă și nu va fi luminat direct irisul pentru mai mult de 5 secunde odată.  Se poate să vă  fie adresate întrebări pentru a ne clarifica asupra marcajelor ce se citesc pe suprafața irisului cum este , de exemplu: „Aveti dureri ale genunchiului stâng?„

4. Persoana supusă evaluării irisului va completa un formular de scurt istoric medical și împreună cu medicul va completa cele mai importante două dintre obiectivele sale de sănătate pe care le are în acest moment.

5. Persoanei evaluate i se prezintă sumarul condiției țesuturilor găsite în aspectul irisului, care reprezintă reflectarea a ceea ce se întâmplă acum în organism.

6. In cazul in care exista probleme de sanatatese pot realiza tratamente prin intermediul electro si laser acupuncturii, fitoterapiei (cu ajutorul plantelor alese conform principiilor ayurvedice), terapie florala, dieta.

De asemeni, dr. Bebesel utilizeaza pentru evaluare aparatul Hand Points Diagnostic. Cu acest aparat se apreciaza conductibilitatea electrica a pielii. Tot cu acest aparat este disponibil un tratament complemetar de echilibrare cu ajutorul unor campuri electromagnetice pulsatile specifice.
Tratamentul dureaza 20 de minute si cuprinde o stimulare a palmelor cu ajutorul  unor câmpuri electromagnetice de slabă intensitate si a unor fascicule luminoase de tip laserterapie.

7. Celor care doresc sa urmeze o dietă personalizată li se va oferi aceasta.

O propunere scrisa va fi elaborată în decurs de cateva zile.

Vizitele ulterioare  durează 30 de minute și  sunt recomandate odată pe lună, pentru a asigura o stare de sănătate optimă.

8. Rețineti : organismul are nevoie de un program fitoterapic si nutrițional de mai multe luni (minim 3 luni; de la caz la caz, iar uneori poate fi nevoie d emai mult, la unii pacienti chiar de un an calendaristic sau de o strategie mai indelungata).

 

Foarte Important:
Iridologia NU pune diagnostice de boala asa cum s-ar putea interpreta.Analizeaza problemele si situatia (unica si individuala) a subiectului examinat.

 

Vizita Initială :  evaluare iridologica        Pret 150 ron, 

Tratamente      80 ron/sedinta,  se acorda reduceri pentru pachetul de 10 sedinte de acupunctura.

prin acupunctura laser, combinata cu tratamentul lasero&electromagnetic ”Hand Points Diagnostic”     

Pret pentru Vizite lunare, de urmărire şi actualizare a tratamentului : 50 ron

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

UA-44325294-1