
– Cum se desfăşoară o diagnosticare prin iridologie?
– Examinarea irisului se face cu o lupă cu putere mare de mărire, cu un aparat fotografic special (profesional) sau cu un microscop – ‘iridoscop’.
Se iluminează ochiul şi se apreciază pe rând ochiul drept si apoi cel stâng.
Examinatorul comunică cu pacientul în cursul evaluării iridologice, îi oferă informaţii dar îi pune şi întrebări. Dialogul cu pacientul îi permite o apreciere mai exactă a situaţiei, a semnelor si istoricului medical.
Un formular este oferit pacientului pe care acesta îl completează.
Formularul conceput de noi este simplu si foarte necesar. Ne ajuta sa cunoastem obiectiv situaţia sa particulară in ce priveste foarte multi factori dintre care amintesc cativa: istoricul medical – boli, internari, operatii, tratamentele (medicamentoase si din plante) pe care le urmează in acest moment sau le a urmat si altele.
Formularul este analizat si apreciat după ce sunt evaluate aspectele si imaginile irisului pentru a avea o privire obiectivă asupra irisului.
– Cine poate beneficia de aportul iridologiei?
Atât persoanele sănătoase cât şi cele bolnave pot să beneficieze de aportul iridologiei. Această metodă completează informaţiile deja existente, ajută medicul pentru a fi de folos pacientului si scurtează deseori semnificativ drumul până la vindecare.
Citeste şi:
– ce-sa-astepti-de-la-consultatia-iridologica
– Iridologie Interviu oferit revistei Formula As
– Cosultaţiile se desfăşoară aici:
Bucuresti:
Str Pescarusului nr 12 , în cabinetul de oftalmologie din centrul medical Pescăruş,
aflat langa Spitalul Clinic de Urgenta al Judetului Ilfov.
Brasov: str Iuliu Maniu nr 61 ,
harta aici