Detoxifiere: AutoTratament, Baile cu Extract de Conifere

detoxifiere baie conifere

Notiuni de Detoxifiere

Băile în CADĂ
Bai cu modificarea componentei chimice a apei

Exista mai multe modalitati de detoxifiere a organismului.detoxifiere baie conifere
vom descrie acum una care vindeca foarte multe boli (in traditia medicinelor populare “etnoiatrie” se afirma ca prin utilizarea ei cu consecventa se vindeca 80% din boli) si este disponibila fiecaruia din noi in cazul in care avem acasa o cada.

BAIA IN CADA

  • Baia in cada este si ea un mijloc de curatare. Reactia la actiunea procedurilor cu apa are loc printr un complicat mecanism reflector, in care rolul principal ii revine sistemului nervos central. Stimularea pielii, provocata de apa din cada, pe cale termica sau chimica, stimuleaza procesele importante din organism si contribuie la eliminarea rezidurilor.
  • Baile de conifere sunt indicate pentru curatarea intensivă a pielii si a vaselor sangvine si stimularea sistemului nervos.

A.S. Zalmanov indica baile de conifere pentru curatarea de ”toxinele surmenării” – celulele moarte ale organismului.
Daca aceste celule nu sunt eliminate la timp ele incep sa il intoxice cu ”toxina cadaverică”, apare surmenarea rapida ”nemotivata”, corpul omului capatand un miros urat.

  • Baile de conifere pot fi pregatite cu ajutorul extractului lichid (lichid , sub forma de pulbere sau pastile de fabrica) sau puteti pregati singuri o fiertura.Pentru aceasta aveti nevoie de 300 g de ace de conifere peste care se toarna 3 litri de apa si o fierbeti 10-20 minute , fiertura trebuie turnata in cada cu apa la o temperatura de 36-37 de grade Celsius.

Alta formula pentru astfel de bai

  • „Acele de brad , crengutele se taie marunt prcecum si conurile de brad, aproximativ un kilogram, se fierb 30 minunte in 7-8 litri de apa, se acopera bine si dupa 12 ore veti obtine o infuzie buna de conifere de culoare maro. Turnati infuzia in cada cu apa calda de 36 – 37 grade si faceti o baie de 10 pana la 20 de minute sau chiar mai mult, in functie de starea generala a organismului. Temperatura apei poate fi marita de la o procedura la alta, insa in acest caz criteriul principal este starea organismului. Sunt necesare 2-3 bai pe saptamana. Dupa procedura se face un dus nu prea cald. Ciclul bailor de acest tip dureaza o luna, iar dupa o pauza de 3 saptamani se pot relua.

 

  • Baile de conifere , in asociatie cu consumul de fierturi de conifere, va permit dupa o perioada de utilizare sistematica, sa vindecati aproximativ 80% din boli.

Reteta fierturii de conifere pentru administrare interna este :

Se toarna 0,5 litri de apa fierbinte peste 5 linguri de ace de conifere de brad si se fierb 5 minute la foc mic.

Se lasa infuzia sa se raceasca putin se strecoara in termos pentru a fi consumata in stare calda in cursul zilei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

UA-44325294-1