Apa ca fundament al Vindecarii Energetice si Holistice

* “Apa constituie aproape 70 la sută din trupurile noastre şi informatiile din apă joacă un rol foarte important în edificarea sănătăţii (si vindecarii) noastre, în formarea atitudinii noastre faţă de lume şi a atitudinii lumii faţă de noi.”

Doctorul Masaru Emoto, absolvent al Universităţii Municipale din Yokohama şi al Open International University, Doctor în Medicină Alternativă, a descoperit că moleculele de apă sunt influenţate de gândurile, cuvintele şi sentimentele noastre.

Folosind tehnici fotografice de mare viteză, Masaru Emoto a dezvăluit cum cristalele formate în apa îngheţată se transformă când le sunt „adresate“ gânduri specifice, concentrate… (!) 

“Dacă apa, expusă cuvintelor de iubire, formează modele de cristale complexe şi strălucitoare, … Apa expusă cuvintelor cu încărcătură energetică negativă formează modele nedesăvârşite, asimetrice, în culori lipsite de strălucire.” (!) spune profesor ul Emoto. 

Asadar Forma geometrică a acestor cristale traduce calitatea informatiei purtate de energia si emotia angrenata in cuvinte… 

Am reținut cateva pasaje din teoria dansului asupra apei.

Citez:

* “Energia înseamnă vibraţii.”
* “Vibraţiile înseamnă viaţă.”
* “Cuvintele sunt vibraţii.”
* “Cuvintele exprimă viaţa.”
* “Vibraţiile înseamnă viaţă, lumină şi sunet.”

* “Apa preia vibraţiile în mod firesc.” 
* “Apa ne dezvăluie energia conţinută de vibraţii prin formele cristalelor.”

Dar :
* “Apa încearcă să ne comunice ceva.”

* “Apa circula in jurul globului, trece prin trupurile noastre si se raspandeste in intreaga lume.”

* “Apa primește si preia Vibraţiile in mod firesc.”

* “Apa ne dezvăluie energia continuta in vibratii.” Spune Prof. Masaru Emoto

* Forma cristalelor pe care apa le formeaza este doar unul din limbajele ce ne permit sa remarcam dialogul intim al fiintei (microunivers -:- macrounivers) in si cu mediul apos. 

* Profesorul Masaru Emoto a numit “Hado” Energia Subtila a vindecarii care exista in toate lucrurile precum si la nivelul Apei. 

* Apa este un traductor si un mediu de propagare a relației/conexiunii intime dintre emoții si organe. 

* Atunci cand vibratia unei parti a corpului este tulburata apare “suferinta” si “dis-functia” in unele organe si functii corespondente.

* Principiile corespondențelor sunt cuprinse in fundamentele medicinii chineze dar si ale medicinii indiene Ayurveda precum ele sunt bine cunoscute si in sistemul Yoga.

Conform tradiții “alchimiei” – “ceea ce este sus este si jos,  ceea ce nu este sus nu este nici jos” (se spune in scrierile atribuite lui Hermes Trismegistos). 

Principiile corespondentei in lumea vie si in funcționarea organismului îmbracă forme de exprimare multiple si complexe. 

Astfel este cunoscuta in Medicina Chineza si in Acupunctura o forma de corespondență a organelor cu puncte biologic active de pe corp numite in medicina Traditionale din China puncte de acupunctura, dar cunoscute si reprezentate (mai mult sau mai putin identic) si in alte sisteme medicale traditionale ale Extremului Orient Ayurveda, Medicina traditionala din Korea,  Japonia,  etc. 

Principiul corespondentei dintre emoții si organe este mai precis corelat de Medicina chineza. 

Se spune ce emoții corespund preponderent caror organe energetice. 

Organe-emotii

Profesorul Masaru Emoto este diferit pentru ca dansul ne propune formele cristalelor de apa ca suport pentru a opera direct, prin rezonanța, asupra sanatatii noastre, folosind imaginea cristalelor de apa ca suport pentru meditatie, sau impregnand apa de baut, acasa, prin intermediul imaginii cristalelor de apa oferite de dansul,  cu energia specifica a formei ce corespunde organului pe care dorim sa il restabilim ca functionare sau sa il vindecam … 

Emoții organe forme cristaline ale apei

a907c7d08110aa1828d0b00a626e4b70--masaru-emoto-christmas-snowflakes

Vom reveni curand cu detalii suplimentare legate de corelatia cristalelor de apa lumea cu plantelor,  mecanismele prin care fitoterapia este eficienta in sustinerea vindecarii organelor si in controlul emotiilor. 

Formele de extragere farmacologica a esentei vindecătoare a plantelor de leac pot pastra armonia cristalelor apei ce sunt modulate de informatia terapeutica din lumea vegetala dar in homeopatie chiar si din lumea mineralelor. 

A consemnat

Dr Florin Bebesel

Manager SSIMTIA

“Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire”

wp-1497378738911.jpg

wp-1496824315954.jpg

Facebook Comments Box

Dr. Florin Bebesel

medic specialist acupunctura, ayurveda, fitoterapie, iridologie, imagistica medicala

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *