Ateliere de Respiratie Ayurvedica Terapeutica

– Nivelul de energie este scazut ? Atenția, Concentrarea, Memoria pot fi imbunatatite ? Starea de Forță interioara e suficienta ? Somnul ? Auto controlul ? Vigoarea, Optimismul, Entuziasmul au scazut ? Perioada lunara a femeilor este  usoara si scurta… ?

– probleme (?) de : Fertilitate, Chisturi ovariene, Digestie deficitara, Exces in greutate. Imunitate, procese  inflamațorii cronice ?

Gasesti un raspuns la Atelierele de Arta Respiratiei Terapeutice ! 

Cand ? Miercurea, Saptamanal, la “Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale Integrative si Anti-imbatranire”

logo SSIMTIA

Ce inveti ? Respiratia Yoghina – Ayurvedica, Pranayama,

8limbs

Cui se adreseaza ?

 • persoanelor sanatoase ce doresc sa si imbunatateasca conditia fizica, mentala sau spirituala
 • pacientilor cu probleme cronice sau acute,
 • terapeutilor si medicilor ce doresc sa isi dezvolta abilitati de vindecare noi si unice in tara noastra.

Florin Pranayama SSIMTIA

Beneficiile pe care le veti obtine:

 • ne relaxam, alungam gandurile nedorite, deprindem o iesire din inertie, descoperim un nou un inceput,  cultivam cu multa indemanare o noua stare de bine. 

Practicate cu o anume disciplina aceste elemente ne dezvaluie un mod de viata implinit, un fel de-a trai sanatos, care ne ajuta sa castigam ramasagul cu varsta, sa pastram tineretea, sa devenim longevivi. 

Respiratiile pe care le vom deprinde practic, impreuna, la inceput in ateliere scurte, de introducere, sunt pline de beneficii ce nu pot fi descrise sumar si necesita un efort redus pe perioada a 45-50 de minute.

PranayamaBIOFOCUS

Rezultate remarcabile vor aparea de la inceput din care enumeram aici cateva:

 • Nivelul scazut de energie se remediaza,
 • Atenția, Concentrarea, Memoria sunt amplificate,
 • Starea de Forță interioara este însoțită de un auto control mărit,
 • Vigoare, optimism, entuziasm,
 • Perioada lunara a femeilor devine ordonata, usoara si foarte scurta.

Ai probleme (?) de :

 • Fertilitate Vigoare Chisturi ovariene
 • Digestie deficitara Exces in greutate
 • Imunitate, procese  inflamațorii cronice

 Daca vrei sa faci ceea ce vrei tu sa faci si daca vrei sa devii ceea ce vrei tu sa devi

Curs sustinut de

Dr Florin Bebesel, Manager SSIMTIA Romania, contact 0722683411

 

 

 

Facebook Comments Box

Dr. Florin Bebesel

medic specialist acupunctura, ayurveda, fitoterapie, iridologie, imagistica medicala

You may also like...

2 Responses

 1. Elena spune:

  Dragii mei, as vrea sa va marturisesc cateva dintre experientele traite de mine in primii pasi pe caile pline de culoare si frumos ale pranayamei… Am venit fara asteptari, din pura curiozitate, deschisa sa simt, sa invat si sa pastrez esenta celor revelate in timpul Atelierului Regenerativ al Dr Florin Bebesel. Nu am practicat niciodata si stiu foarte putine despre filososfia si practica yoga. Insa orice calatorie incepe cu un prim pas. ?
  Trecand peste tehnicile propriu-zise de respiratie, uimitoare de altfel, am descoperit cu mirare fluxuri puternice, dar suave si blande (stiu, pare o contradictie de termeni, insa este greu de explicat in cuvinte) de energie, de lumina si de culoare vindecatoare si revelatoare. Sentimente de calm, stabilitate, relaxare, bucurie, zambet, blandete, expansiune si comuniune cu Sursa de Iubire divina se astern rapid in interiorul mintii si sufletului, mentinandu-ma in inaltimi curate multa vreme dupa ce am iesit din Atelier… ?
  Meditatiile sunt o continuare perfecta a linistii pe care am mangaiat-o si absorbit-o incet, profund cu fiecare por al fiintei, prin toate structurile. Pare ca am facut asta dintotdeauna… este o regasire in care ma afund cu voluptate si tandrete… simt cu adevarat IUBIREA in starea ei pura, fara atasamente… Sunt una cu universul, sunt iubire… ?
  In aceasta calatorie am intalnit maestri, ghizi care au atins perfectiunea si ne sustin sa ajungem si noi acolo…
  De ani buni nu m-am aplecat asupra poeziei, iar in dimineata aceasta m-am trezit cu dorinta de a imbratisa lumea, am stiut ca fac parte din univers in perfectiunea lui, m-am cufundat cu imagini ce-ti taie respiratia, cu versurile lui Rabindranath Tagore… E o lume pe care incep sa o descopar cu curiozitatea unui copil si-mi place, fiind plina de mistere si de comori ce asteapta sa fie revelate…?
  Sunt atat de multe senzatii, atat de multe de povestit incat nu pot decat sa va invit sa incercati si sa simtiti voi insiva transformarea profunda pe care o aduce practica pranayama din cadrul Atelierelor Regenerative ale Dr. Florin Bebesel. Va fi o calatorie launtrica ce transcende orice concept stiut pana acum. Sacru, iubire, lumina, divin!
  Mai pot spune un singur cuvant: Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *