AURICULO-QUIT SMOKING

Tehnica Electro Auriculara – 85% din Pacienti reusesc sa renunte la fumat de la prima vizita! 

De ce sa renunti la Fumat ?

CigarettepoisonRenunta la fumat acum! Felicitari! Sunteti aici dintr-un singur motiv… Cititi aceste randuri ca o optiune pentru a renunta la fumat si acesta este primul pas! Va rugam sa cititi randurile de mai jos despre sistemul nostru de tratament si nu ezitati sa ne cautati pentru orice intrebare! 0769659749

Tratamentul are un cost de 1200 ron  si ofera pana la 3 sedinte de stimulare (intr-un interval de 21 de zile,  cat este necesar sa ne eliberat de starea de dependenta) si se desfășoară in București in cabinetul din Piata Dorobanti si in Cluj Napoca. Sedinta este precedata de 30 minute de asistenta specializata a unui psiholog. 

Pentru 85% din pacienti prima sedinta de tratament a fost suficienta.

  • Fumatorii au o frecventa a cancerului pana la de 25x mai mare
  • Anturajul Ne-fumator din jurul unei persoane ce fumeaza are sanse cu 35%  mai mari sa sufere in viitor de un cancer pulmonar.
  • 75-85% din cazurile de cancer pulmonar apar la fumatori si cancerul pulmonar are cea mai mare rata a mortalitatii dintre toate
  • Speranta de viata a unui fumator este cu 25% mai mica decat a aceleasi persoane daca ar fi ne-fumatoare

CE ESTE TERAPIA AURICULARA ?

Terapia Auriculara in cazul nostru Electro Terapie Auriculara este o tehnica verificata si dovedita ca eficienta si nedureroasa, utilizata pentru pacienti cu diferite probleme medicale. Aceasta tehnica urmeaza un protocol special conceput care permite renuntarea la fumat prin armonizarea functionarii sistemului nervos, prin reducerea masiva a dependentei si cresterea puterii vointei.

auriculo terapia puncte

Tratament sigur, nedureros, realizat pe ureche

Este un tratament sigur, nedureros, realizat pe pavilionul urechii in mai multe puncte de acupunctura cu o stimulare electrica blanda. TERAPIA ELECTRO AURICULARA va functiona numai daca va doriti sa treceti la fapte si sunteti pregatiti sa renuntati la fumat. Adesea suntem apelati de persoane care doresc ca fiintele dragi sa renunte iar raspunsul nostru este intotdeauna acelasi „doresc Ei aceasta ? sau dumneavoastra…” Este scrict necesar ca persoana implicata sa fie cea care doreste sa renunte la fumat! Acest program a ajutat cu succes multe persoane (peste 1 milion) sa renunte si va poate ajuta si pe dumneavoastra.

whoTerapia Auriculara este cea mai eficienta

cale de a renunta la fumat cunoscuta astazi conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii “O.M.S.”. Medicul va aplica un stimul electric moderat, nedureros, in puncte precise de acupunctura de pe urechea dumneavoastra. Stimuland aceste acu-puncte intervenim in calea mesajelor pe care creierul le trimite in corp semnaland ca are nevoie de mai multa nicotina. Prin blocarea acestor semnale intrerupem procesul de dependenta. 

images-143Disparitia dependentei in mod imediat !

In mod normal fiecare va experimenta disparitia dependentei in mod imediat chiar dupa un singur tratament. In general tratamentul reduce dependenta de la mai multe accese de necesitate de nicotina ce apar in mod obisnuit intr-o singura ora la numai 3-5 pe zi.

Tratamentul dureaza 30 de minute, nu are efecte secundare cunoscute si are o eficienta remarcabila pentru majoritatea persoanelor.

auriculoterapieNicotina produce o dependenta de patru ori mai mare decat heroina!

cunoasteti faptul ca fumatul este nefast pentru sanatatea dummneavoastra. Probabil va doriti sa renuntati la fumat insa va ingrijoreaza nevoia puternica de nicotina. Expertii au constatat ca nicotina produce o dependenta de patru ori mai mare decat heroina! In aceasta problema Electro Terapia Auriculara este exact acea terapie care ajuta cel mai mult. Asa cum va spuneam mai sus prin tratarea terminatiilor nervoase de pe ureche nevoia dumneavoastra pentru nicotina va fi redusa semnificativ sau chiar eliminata! De fapt, cu Terapia Auriculara majoritatea persoanelor nu mai simt nicio dificultate atunci cand renunta la fumat!

Optzeci si cinci la suta (85%) dintre pacienti reusesc sa renunte dupa un sigur tratament. 

 

auricular treatment protocol Tehnica pe care o folosim este diferita de majoritatea celorlalte

modalitati, care se concentreza numai pe aspectele fiziologice ale fumatului. Cu Terapia Electro Auriculara tratam dependenta de nicotina in mod direct! Din acest motiv puteti renunta la fumat pe loc, chiar acum, chiar daca ati obosit incercand de mai multe ori pana acum fara succes. 


Uneori

un al doilea tratament este necesar si vi-l oferim in mod gratuit (chiar si de patru ori in primele sase luni de la prima sedinta) atat timp cat reveniti la noi inainte de a mai fuma.

Sunteti nedumerit de acest aspect? De ce v-am oferi mai multe sedinte de tratament daca stim ca in 85% din cazuri aceasta solicitare nu apare? Va vom primi in cabinet pentru orice repetare a sedintei de tratament in aceasi zi in care va este necesar. Retineti, este necesar sa nu fumati inainte de a veni pentru a beneficia de un tratament gratuit asa ca apelati inainte de a ceda tentatiei.  
Renuntarea la fumat nu te costa! …Te plateste! Fumand un singur pachet de tigari pe zi, intr-un singur an cheltuiti aproximativ 5500 ron. Daca economisiti in fiecare an aceasta suma in 30 de ani veti avea echivalentul a aproximativ 36700 euro la care nu au fost adaugate si eventualele dobanzi. Nu ezitati sa va programati, sunati-ne acum 0769659749!Facebook Comments Box

Dr. Florin Bebesel

medic specialist acupunctura, ayurveda, fitoterapie, iridologie, imagistica medicala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *