Acupunctura

Acupunctura este o componenta a Sistemului Medical din China ce poate fi apreciata ca a aparut cu peste 2500 de ani inainte.

Laser’Acupunctura si Acupunctura Chineza Moderna cu Aparatura bazata pe Campuri Electromagnetice Pulsatile

folosesc stimularea eficienta a sistemului energetic al organismului FARA DURERE!

urmariti un film documentar realizat de un medic britanic in studiourile BBC despre domeniul acupuncturii:

Daca ati urmarit filmul expus mai sus ati putut observa foarte multe lucruri deosebite despre viziunea medicinii chineze

despre abordarea acupuncturala impotriva fumatului si alte probleme curente, precum si despre chirurgia realizata sub anestezie electroacupuncturala filmata in direct in operatia pe cord deschis cu pacientul in stare constienta. Acestea sunt minime referinte la performantele sistemului medical despre care pomenim aici. De multe sute de ani maestrii in arta medicala numiti medici alchimisti cunosc si realizeaza remedii tonice si regenerative neegalate inca de nici un remediu alopat.

Domeniul acupuncturii esoterice apeleaza la concepte si mai aprofundate si conduce la revenirea organismului din stari profunde de alterare functionala prin repunerea in ordine a structurilor sale energetice prin armonia holografica a tuturor componentelor (spre exemplu fiintele vii) cu modelul arhetipal al universului in ansamblul sau.

Suferiti de   

 • Stress,   
 • Insomnie,   
 • Oboseala cronica ?  
 • Dureri  
 • Reumatism,    
 • Depresii    sau    Anxietati ?    
 • Infertilitate,   
 • Boli tumorale diverse ?  
 • Convalescenta  ? 
 • Paralizii sau Hemipareze  dupa  accidente  vasculare  cerebrale (AVC) ?  
 • Suferinte  locomotorii   post-accidente  de  circulatie ( Auto/Moto ),    
 • Obezitate    si      dependente alimentare,    
 • probleme de functionare ale    Tiroidei ,  
 • Alergii diverse ,
 • Afectiuni ale sistemului limfatic etc,      
 • acupunctura va poate fi rapid de folos .

Consultatii si tratamente puteti programa la   0769 659 749 .

Prezentare succinta – Acupunctura:

reteaua de meridiane

– este o componenta a sistemului medical chinezesc.

 • Medicina Chineza (TCM) e integrata in sistemul de Medicine Traditionale Extrem Orientale, alaturi de
 • Ayurveda – sistemul medical traditional originar din India.

Pe langa Acupunctura, medicina chineza traditionala integreaza din vechime Fitoterapia (tratamentul cu Plante) iar Farmacopeea chineza botanica este deosebit de bogata si eficienta.

Putina lume stie ca de fapt amandoua aceste sisteme medicale admirabil de longevive ( TCM si Ayurveda ) folosesc sistemul de meridiane energetice si tratamentul prin stimularea punctelor (marmasuri in ayurveda ) sau acupuncturale (in Medicina Chineza).

MTEO (Medicinele Traditionale Extrem Orientale) trateaza si vindeca suferintele cu plante si sau acupunctura,  fara efecte secundare,

In contrast azi medicina situatiilor de urgenta se considera a fi mai degraba cea specifica Occidentului …

Medicinele MTEO se evidentiaza prin calitatea lor unica de intretinere a sanatatii oamenilor (chiar si a celor ce nu sufera de boli !) si sunt singurele care ofera solutii certe de intinerire, imbunatatire si prelungire a vietii ( un exemplu este conceptul de rasayana din Ayurveda).

Este special ca in cazul afectiunii canceroase aceste sisteme sustin ca o trateaza cu o eficienta de 85% pe cale naturala dintotdeauna…(!) (- pentru cei curiosi – consultati aici  pagina cu filmul : “Ayurveda – Art of Being” – in care puteti vedea exemple cu relatari ale mai multor cazuri de pacienti ce sufera de boli tumorale si aici minutul corespondent explicatiei )

Acupunctura:

tratament acupunctura faciala

Intreruperile curgerii energiilor prin aceasta retea de meridiane sunt considerate a fi corespondente cu manifestarea anumitor boli iar refacerea circulatiei energetice restabileste armonia functionarii fiintei atat in ceea ce priveste corpul fizic si functiile biologice cat si in ceea ce priveste emotiile si mintea.

Desigur ar fi de adaugat intr o explicatie suplimentara conceptul

 • Fiziologiei Energetice Subtile a fiintei umane ( ce va face curand obiectul unei serii de articole explicative )

fara de care fundamentul medicinelor traditionale nu poate fi deloc inteles.

Teoria generala a acupuncturii se bazeaza pe premiza ca exista o retea de canale energetice cunoscute ca “meridiane” prin care circula energia (Qi) prin corp, care este esentiala pentru sanatate.

(Primii medici care au demonstrat obiectiv realitatea existentei acestor canale energetice sunt romanii – Dr. Cornel Moldovan si Prof. Dr. Florin Bratila).

Acupunctura poate corecta dezechilibrele curgerii energiilor prin tratamentul realizat in puncte identificabile pe piele.

balance the body with acupuncture

Practica acupuncturii (in medicina americana spre exemplu) a fost putin aprofundata pana cand a avut loc vizita presedintelui american Richard Nixon in 1972 in China.

De atunci a aparut o explozie a interesului in SUA si Europa in aplicarea tehnicilor acupuncturii in medicina vestica.

Exista o varietate de abordari diagnostice si terapeutice in acupunctura occidentala menite sa aprofundeze si sa incorporeze traditii medicale ale Chinei, Japoniei, Korea, si alte tari.

Acupunctura este o familie de proceduri ce implica stimularea unor puncte anatomice specifice localizate pe piele printr-o varietate de tehnici.

Cel mai frecvent mecanism studiat si folosit pentru stimularea punctelor de acupunctura este prin folosirea unor ace fine, metalice, care sunt manipulate manual, sau prin stimulare electrica, ori cu ajutorul unor lasere medicale nedureroase, deosebit de eficiente.

Suferinzii de   Stress,   Insomnie,   Oboseala cronica,   Dureri diverse,   Reumatism,   Depresii sau   Anxietati,   Infertilitate,   Cancer,   Convalescenta ,  Paralizii /  Hemipareze dupa accidente vasculare cerebrale ((AVC) sau   suferinte locomotorii post-accidente de circulatie (Auto/Moto),    Obezitate si    dependente alimentare,    probleme de functionare ale Tiroidei, etc,  pot fi ajutati prin acupunctura.

Alaturi de tratamentele energetice acupuncturale, plantele si remediile complexe moderne bazate pe extracte naturale va pot fi de folos pentru a va redobandi sanatatea, confortul emotional, energia si puterea de actiune.

Consultatii si tratamente la   0769 659 749

Material alcatuit de Dr Florin Bebesel.

Facebook Comments Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *