Respiratia yoghina si biologia celulara

Controlul respirației si factorii de creștere celularaPutem controla Inflamația ?
Alzheimerul ?
Banala Constipatie ?
Nivelul nostru de energie ?
Calitatea somnului ? Sau, eventual, chiar
Factorii de Creștere celulara la nivelul sistemului nervos ?

Dar “Oare respiram ?” uite o întrebare adevărată.

Stiinta Regularizarii Respirației aduce cateva beneficii sănătății pe care nu ti le ai putea imagina.

Sundar este un om de știință.
Specialist în biologie celulară.
Si ne povesteste rezultatele sale concrete consecutive unui Studiu științific medical.

În loc să examineze ce îți scoate respirația, Sundar Balasubramanian, un cercetător oncologic in domeniul radioterapiei studiază ce posibilități îți ofera respirația yoghină Pranayama.

Un suflu profund te relaxează, iar el explică că acest fel de Respirație creează schimbări benefice semnificative în biomarkerii celulari relevanti din punct de vedere fiziologic.

Din traducerea și aplicarea unuia dintre cele peste 3000 de poezii din scrierile și tezaurul înțelepciunii antice Thirumanthiram,
Dr. Balasubramanian, a făcut o descoperire importantă pentru sănătatea publică și oferă un simplu exercițiu “1-2-3” pentru bunăstare.

Născut în Tamil Nadu India, Sundar Balasubramanian a studiat yoga începând de la o vârstă fragedă de la tatăl său și unchi.

Absolvent la Gurukula, s-a specializat în chimie, iar yoga, meditația, rugăciunea și (in)cântarea în grup, de asemenea, au facut parte din programa să încă din perioada școlară.

În 1999, Dr. Balasubramanian a venit la Charleston, SC pentru cercetări post-doctorale. Cu excepția a trei ani in care lucrează la Yale, Charleston devine pentru el locul in care trăiește încă de atunci.

Lucrarea sa de cercetare realizata împreună cu câțiva oameni de știință din Universitatea Medicală din Carolina de Sud include un adjuvant din Yoga ce se dovedește util pentru diferite boli.

Pe baza interesului Dr. Balasubramanian pentru literatura tamilă și Yoga, acesta colectează scrierile și afirmațiile străvechi ce datează din antichitate.

Aplicând traducerea uneia dintre scrierile lui Thirumoolar la practica sa de respirație yoga, dânsul a stabilit că obiectiv pentru studiul său inovator felul în care practica tehnicilor yoga au modulat compoziția biochimica extrem de complexă și misterioasă a secrețiilor salivare și modul în care acestea afectează sănătatea umană.

Obiectivul său pentru viitor este extinderea cercetărilor asupra impactului exercițiilor minte-corp, din diverse culturi, pentru a descoperi potențialul lor în bunastarea sociala și efectele lor terapeutice ce pot deveni relevante in medicina integrativă …

10 minute

Facebook Comments Box

Dr. Florin Bebesel

medic specialist acupunctura, ayurveda, fitoterapie, iridologie, imagistica medicala

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *