Scapa de celulită şi kilogramele în plus cu Medicina Chineza

slabire in greutateMulte persoane au încercat toate metodele de slabire, insa au observat ca niciuna nu a avut rezultatul dorit sau efecte pe termen lung.

Specialistii in sanatate arata ca acest insucces se datoreaza in mare parte faptului ca nu s-a stabilit un echilibru intre organism, alimentaţie si stilul de viaţa. „Obezitatea (sau SupraPonderalitatea) este (pentru majoritatea) si o problema de sanatate.

Pentru vindecarea acesteia trebuie refăcut echilibrul energetic afectat. ”Aceasta conditie de viata produce treptat imbolnaviri precum diabetul si multe altele si este considerata in lumea medicala o stare pre-canceroasa”, explică medicul Florin Bebesel.

Specializat in Medicina Chineza, acesta completează că centrii foamei pot fi inhibaţi prin acupunctura, insa mai cu seama medicina chineza regleaza metabolismul, intensitatea arderilor si regleaza emotiile ce ne pot face sa cautam un echilibru in aportul de hrana.

„Trebuie înţeles că electro-acupunctura e îmbinată cu şedinţele de masaj TuiNa, FitoTerapie şi, bineînţeles, cu o Nutritie individualizata corespunzătoare. Toate acestea reprezintă cheia ideală pentru un trup zvelt în cel mult 2-3 luni de zile”, explică doctorul Florin Bebesel.acupuncture-for-weight-loss-boca-raton

În organism există numeroase meridiane energetice şi puncte active, de control, în jur de 360. Pentru a normaliza greutatea, se introduc acele terapeutice în anumite puncte, în funcţie de cauzele care au determinat creşterea în greutate.

„Desi anumite puncte situate la nivelul pavilionului urechii sunt eficiente, unele sunt responsabile cu reducerea senzaţiei de foame, altele cu scăderea secreţiei gastrice, acestea, singure, nu garantează succesul”, completează specialistul. 

Potrivit doctorului Florin Bebesel, manager al Scolii de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire, Bucuresti, organizator al cursurilor de AuriculoTerapie Chineza,

precum si al cursurilor de Remodelare Corporala si Rejuvenare Faciala, in parteneriat cu profesori renumiti de la Universitatea de Medicina Chineza Lisabona, de la Institutul de PsihoNeuroAcupunctura Spania,

pe tot corpul sunt prezente în jur de 100 de puncte corespunzătoare slăbirii. Medicina chineza si Acupunctura reglează metabolismul, circuitele energice şi optimizează funcţiile organismului, contribuind astfel la refacerea echilibrului necesar armoniei in corp, suflet si la nivelul mintii.logo SSIMTIA

Cea de-a doua etapă o reprezintă masajul terapeutic chinezesc TuiNa ce are efect purificator şi reglator al funcţiilor si al nivelului energetic. De asemenea, această metodă deschide porii şi permite ventuzelor si cremelor aplicate pe corp să acţioneze mai bine.

FitoTerapia are efecte terapeutice profunde si ajută la accelerarea eliminării toxinelor din organism. În plus, elimina excesul de apă din ţesuturi. Substanţele active din compoziţia produselor din plante stimulează arderile metabolice, mineralizează, vitaminizează şi hidratează pielea.

„Ritualul trebuie completat cu o şedinţă de nutriţie. Pe lângă faptul că medicul va oferă recomandările specifice in mod unic, numai dumneavoastra, pentru o dietă echilibrată, el va avea grijă ca scopul dorit să fie atins”, spune Dr. Florin Bebesel. background

Întregul tratament este împărţit astfel:

  • 12 şedinţe de acupunctură, 5 şedinţe de masaj TuiNa, 2 şedinţe (1 de evaluare initiala si 1 de nutritie si evaluarea iridodiagnostica).
  • Această terapie durează 6-12 săptămâni, in functie de ritmul ales de dumneavoastra.
  • Se fac două şedinţe pe săptămână, a câte 90 apoi 40 de minute fiecare.
  • „Un beneficiu al tratamentului îl reprezintă faptul că slăbirea nu se face brusc, iar astfel nu vor exista repercusiuni asupra sănătăţii”, spune dr. Florin Bebesel.
  • În plus, acest tratament de slăbire nu lasă urme, precum riduri, vergeturi, iar pielea va dobândi un aspect estetic. „Tratamentul redistribuie ţesutul epitelial aflat în cantitate mare la persoanele cu kilogramele în plus”, explică Florin Bebesel.

Costul acestei terapii este de 3.650 de lei.    

CERCETARILE CONFIRMA EFICACITATEA:

Un numar tot mai mare de cercetari se apleaca asupra importantei acupuncturii in pierderea in greutate:

• un studiu din 2003 publicat in The Journal of Chinese Medicine arata ca participantii la cercetare care au fost supusi acupuncturii au pierdut in greutate de trei 3 ori mai mult decat cei din grupul de control

• Intr-un studiu condus de specialisti ai Universitatii din Adelaide din Australia in 1998, arata ca 95 % din participantii ce au fost supusi la electro-stimulare cu acupunctura au raportat scaderea apetitului. Rezultatele studiului au demonstrat ca grupul celor expusi la acupunctura au scazut in greutate mai mult decat grupul de control.

• Intr-un studiu mai recent 20 femei in cu varsta intre 22 si 42 de ani, toate avand un indice Body Mass Index mai mare de 27, au fost impartite in 2 grupuri. Acelea care au urmat un regim dietetic ce a pastrat un aport de 2000 calorii pe zi, care au facut exercitiu fizic, si sedinte saptamanale de tratament cu acupunctura auriculara au pierdut in medie de doua ori mai multa greutate decat grupul al doilea care a urmat dieta prescrisa si regimul de exercitii fizice dar nu au fost supuse planului de tratament prin intermediul acupuncturii.PicsArt_03-09-05.13.42

Facebook Comments Box

Dr. Florin Bebesel

medic specialist acupunctura, ayurveda, fitoterapie, iridologie, imagistica medicala

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *