Slabesc cu Probiotice naturale ? cu “Bors de orez”!

slabire bacterii

Am vorbit ieri despre Orezul Fermentat. Am observat cât de valoros este considerat de către autoritățile americane în domeniul medical al dietei si nutriției.

Logo_CONFIGURATION

Este cel mai valoros mic dejun cunoscut pe planeta.

Dar fermentii sunt necesari unei flore bacteriene sănătoase. Putem regla chiar greutatea corporala prin completarea lor, in anumite situatii particulare.

Dictonul celor “3V” in alimentatie gut-healthstatuează ca o dieta nutrițională corespunzătoare se orientează pentru a ne asigura echilibrul prin cei 3V: aportul de “V”egetal, “V”ariat si “V”iu. Avem deci multe soluții accesibile la îndemână.

Pe lângă aceasta e nevoie să consumăm regulat si alimente fermentate.

Colonul reglează multe funcții importante in organism prin intermediul florei bacteriene. intestinal-microflora-4101Una din problemele dietei si a sănătății este lipsa progresiva a arsenalului necesar de bacterii si scaderea puterii enzimatice a organismului.

Conform experimentelor a tot mai multi oameni de stiință te poți îngrăsa fără să mănânci mai mult decât orice om normal, dacă colonul isi pierde bagajul fermentilor. Exista o varietate de fermenti necesari.

Borsul de Orez ne permite completarea fermentilor.

Subiectul fermentilor, ai digestiei si al Greutatii este de actualitate, atat, pur si simplu, pentru pastrarea sanatatii, cat si pentru unii din cei ce se îngrasă fără o explicatie pe masura problemei si fara o soluție eficientă de control.infogra-gut-flora-functions-1024x990

Medicina Traditionala Extrem Orientala si cea Moderna, Integrativa, ne ofera adeseori apropierea de o vindecare adevarata, pe care o cautam adesea in alta parte. Operația de micșorare a stomacului este oferita de chirurgi, din motive diverse dar nefondate medical, si este o greseala, precum am ascunde problemele de sanatate sub pres.

Medicina spre care ne îndreptăm la nivel mondial, este integrativa si folosește arsenalul medicinelor traditionale, străvechi, ce actioneaza prin echilibrarea mecanismelor normale de functionare ale stomacului, ale digestiei si absorbtiei, prin imbunatatirea nutritiei, prin controlul si corectarea metabolismului, prin Alimentatia Corecta, regenerantă, numita tot mai frecvent in Occident “FoodMedicine”.

Chinese herbal medicine with acupuncture needles and asian script. Translation describes chinese herbal medicine as increasing the bodys ability to maintain body and spirit health and balance energy.

Chinese herbal medicine with acupuncture needles and asian script. Translation describes chinese herbal medicine as increasing the bodys ability to maintain body and spirit health and balance energy.

Completam constant in postari în aceste zile exemplele unice în țara noastră, aflate in stoc, de Remedii Traditionale Chinezesti, produse in Europa, dupa retete deja verificate si desavarsite pe parcursul a sute de ani.

Înscrierea va oferă avantaje la produse terapeutice si la

Tratamente pentru Remodelare Corporala sau Slăbire după metoda Universitatii de Medicina Chineza LisabonaLOGO_UMC_APPA_AN

partenerul Scolii de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire, SSIMTIA, pentru programele scolare de medicina chineza.

logo SSIMTIA

Precum si la

Tratamente Ayurveda după metodele EuropeAyurvedaAcademy,

ale căror programe le distribuim exclusiv în România.

europeAyurvedaacademy

Programari Tratamente 

Dr Florin Bebesel,

la 0722 683411, Goras Carmen Elisa 0723 395019, Nausica Vintan 0744778801

Video prezentarea unei variante de a produce un tip de Bors acasă… Eu indraznesc să i zic “bors”

Facebook Comments Box

Dr. Florin Bebesel

medic specialist acupunctura, ayurveda, fitoterapie, iridologie, imagistica medicala

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *