Tinerete versus Batranete ! e posibil ?

se pune intrebarea tot mai mult. asupra nutritiei in stimularea Vindecarii prin REGENERAREcondimente

am ales o imagine cu o taraba de piata din ‪#‎Oriens‬ , de obicei sunt pline de arome si mirodenii

drumul spre Orient, vechi de cand lumea spune un adevar tulburator
despre viata de zi cu zi

despre nevoia mirodeniilor, adevarate afrodiziace, in mentinerea savorii vietii dar mai cu seama, in mod tainic, ca mijloc de regenerare.

‪#‎Ayurveda‬, ca si ‪#‎MedicinaTraditionalaChineza‬ aduc un adevarat tabernacol de comori atunci cand ne pun la dispozitie, in mod stiintific, afrodiziacele.
Aceasta stiinta a utilizarii lor, ‪#‎vajikarana‬, regleaza nivelul hormonal sexual, pe cale vegetala, bioidentica, naturala, atat la femeie cat si la barbat.
Se stie ca scaderea de lunga durata a nivelului de hormoni sexuali este cauza principalelor boli degenerative, adica Cronice, cunoscute, inclusiv cancerul.

Cu alte cuvinte orientalii ne considerau barbari, pt ca ei utilizau ca pe o arta a clipei, principii tainice ale vietii, cu implicatii medicale si de sanatate profunde, pe care altfel noi le am rezuma la hrana condimentata ca sa aiba acolo ceva gust, sau la afrodiziace adica pastile de putut.

Cine stie ce ar fi ? daca aceste taine ayurvedice si chinezesti ar fi azi un mod de viata, ar fi la baza medicinii, ar reinventa medicul in intentiile lui fundamentale: cele de a prezerva mai cu seama sanatatea zilnic, capacitatile si energiile organismului de a perpetua viata, de a se regenera la nivelul organelor si tesuturilor in mod constant asa cum e normal si firesc.
Daca azi, lucrurile, printr un exercitiu de imaginatie ar fi exact pe dos ? si medicul ar fi un medic de casa, la care te ai duce ca sa ti reglezi buna starea si cu scopul firesc si indreptatit ca sa nu te mai imbolnavesti niciodata … ?

www.sfatulmediculuinaturist.ro
www.naturamedica.ro
Dr Florin Bebesel

Facebook Comments Box

Dr. Florin Bebesel

medic specialist acupunctura, ayurveda, fitoterapie, iridologie, imagistica medicala

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *